Extra R – 250 g – bonen – Caffé New York

 

 6,50 incl. btw

Krachtige smaak van Caffé New York Extra R koffiebonen zorgt er voor dat ook in je latte macchiato en cappuccino de typische espresso-smaak blijft proeven.

Op voorraad

Aantal:
Category: .

Beschrijving

Caffé New York Extra R koffiebonen als je van een pittige espresso houdt of veel cappuccino maakt.

De Caffé New York Extra R bestaat uit een uitgekiende melange van de allerfijnste Arabicabonen en zorgvuldig geselecteerde en gebrande Robustabonen.

Hou je van een pittige koffie of espresso, maar niet van onaangename bittere of zure smaken in je koffie? Dan zijn dit de perfecte bonen!

Wat geeft Caffé New York Extra R unieke smaakeigenschappen?

Veel melanges met een wat hoger gehalte aan Robustabonen geven geen lekkere koffie. Van nature geven Robustabonen de koffie een pittig karakter. Maar als de bonen van een slechte of matige kwaliteit zijn krijg je espresso koffie en cappuccino met een bittere of zure smaak. Er is namelijk heel veel verschil ik de kwaliteit van Robustabonen.

Caffé New York gaat niet voor de goedkoopste bonen, maar alleen voor het beste wat er te koop is. In de Extra R vind je daarom niet alleen hoogwaardige Arabicabonen, maar ook Robustabonen van de allerhoogste kwaliteit.

Door de juiste melange van deze Arabica- en Robustabonen krijg je een pittige koffie zonder ongewenste bijsmaken.

De krachtige smaak van Extra R zorgt er ook voor dat in je latte macchiato en cappuccino de typische espresso-smaak niet verloren gaat.

Vind je het lastig om te kiezen tussen de verschillende Caffé New York bonen melanges? Geen probleem!

Er is ook een voordelig proefpakket koffiebonen. Zo kun je thuis rustig alles uitproberen en jouw favoriete smaak ontdekken.

De Caffé New York Extra R is er ook als 1 kg verpakking en als 6 kg voordeelverpakking. Ontdek dat een koffie met relatief veel Robustabonen pittig en toch zacht kan zijn!

Lees hier alles over de koffiebranderij Caffé New York.

 

Extra informatie

Karakter

,

Geschikt voor

Verpakking

Andere suggesties…