EXTRA – 1 kg – 100% Arabica koffiebonen – Caffé New York

 

 29,20  26,25 incl. btw

Arabica koffiebonen voor kritische koffiedrinker. Zachte, volle romige espresso. Testwinnaar. Bevat exclusieve Blue Mountain bonen. Onvergetelijke afdronk!

Op voorraad

Aantal:

Beschrijving

Arabica koffiebonen en wat je er over zou moeten weten

Er wordt gezegd dat arabica koffiebonen de beste koffiebonen zijn. Feit is dat arabicabonen van nature vetter zijn dan robustabonen en daardoor meer smaaknuances afgeven.

Maar er zijn grote kwaliteitsverschillen tussen arabica koffiebonen onderling en datzelfde geldt voor robusta koffiebonen. Kortom beter een goede robusta boon in je melange dan een slechte arabicaboon.

Er zijn vele goedkope melanges op de markt met 100% Arabica opschrift. Ook al bestaat een melange uit 100% Arabicabonen, dan zegt dat dus nog niets over de kwaliteit.

Het is goed mogelijk dat je bij laaggeprijsde melanges veel onaangename bitters en zuren in je koffie gaat proeven.

Waarom zou je de Arabica koffiebonen van Caffé New York moeten proberen?

Caffé New York Extra bestaat uit 100% Arabica koffiebonen van de allerhoogste kwaliteit. Hiervan bestaat een klein percentage zelfs uit de exclusieve Blue Mountain bonen.

Niet voor niets werd Caffé New York Extra koffiebonen een tijdje geleden winnaar in de espresso test. Lees hier alles over de ambachtelijke koffiebranderij Caffé New York. Caffé New York stopt geen geld in dure reclame, wél in goede koffiebonen.

De Caffé New York Extra melange is uitermate geschikt voor wie van een zachte, volle romige espresso houdt. Onder andere de Blue Mountain bonen zorgen voor een onvergetelijke indruk. Een zachte afdronk is gegarandeerd.

Ben je er aan toe om je espresso een nieuwe smaaksensatie te geven? Dan raad ik je aan deze koffie te proberen. Eventueel ook te verkrijgen in een proefpakket of als 250 gram kleinverpakking.

 

Extra informatie

Karakter

Geschikt voor

Verpakking

Andere suggesties…