Caffé New York is dé ontdekking voor de kritische espresso, latte macchiato en cappuccino drinker

Espresso Test winnaar werd Caffé New York. Deze Italiaanse koffiebranderij won de koffiebonen test die een paar jaar geleden door het magazine Feinschmecker werd georganiseerd.

(dubbel) klik om het artikel over Caffé New York als testwinnaar te vergroten

Caffé New York heeft de lekkerste espresso koffiebonen, gemalen koffie en ESE servings (ESE pads) uit het mooie Italiaanse Toscane.

Is deze ambachtelijke koffiebranderij nog onbekend voor je?

Heel begrijpelijk. Het is geen merk dat bakken met geld uitgeeft aan reclame. Maar vraag aan ervaren espresso liefhebbers of ze het merk kennen en grote kans dat ze met enthousiaste verhalen komen.

Hopelijk heb je het e-book “Het Geheim van een écht Italiaans kopje espresso maken” gelezen. Je weet dan dus welke factoren de kwaliteit van je espresso en cappuccino bepalen. Een héle belangrijke factor is natuurlijk de kwaliteit van de koffiebonen.

Over de kwaliteit van koffiebonen wordt vaak veel te gemakkelijk gedacht.

Veel mensen zoeken op bekende merken koffiebonen en zoeken naar de goedkoopste aanbiedingen. Maar als je echt het meeste uit je machine en jezelf wilt halen, dan is het erg belangrijk welke koffiebonen je gaat kopen.

Persoonlijk ben ik dus erg gecharmeerd van het merk Caffé New York. Ik vind dat je met dit ambachtelijke product kwalitatief betere én lekkerdere espresso en cappuccino maakt dan met vele andere bekende merken.

Waarom zou je gemalen koffie of koffiebonen bestellen bij KoffieKwaliteit.nl?

Sinds 2005 ben ik de trotse exclusieve importeur van deze mooie Italiaanse koffie.

Daarbij zijn de prijzen van Caffé New York ook nog héél aantrekkelijk als je ze vergelijkt met andere premium kwaliteiten koffiebonen. Een meer dan uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding dus!

Ze zijn trouwens ook nog test winnaar geworden van de espresso test die door het blad Feinschmecker werd georganiseerd.

Meer weten over de Italiaanse koffiebranderij Caffé New York?

Caffé New York is een kleine ambachtelijke branderij in Pistoia (Toscane). Het is een familiebedrijf waar passie voor de allerbeste koffiebonen centraal staat.

Het bedrijf is in de jaren ’70 begonnen als een kleine koffiebonen-branderij achter het café ‘Caffé New York’ in Montecatini Terme. Hier dankt dus de koffiebranderij haar naam aan.

Maar naarmate meer mensen de fantastische espresso gingen ontdekken werd de capaciteit achter het café te klein. Toen is de branderij verplaatst naar Pistoia.

Het oorspronkelijke café "Caffé New York" bestaat nog steeds. Achter in de zaak brandde Ugo Interpi zijn alom gewaardeerde ambachtelijk koffie.
In Montecatini Terme, Pistoia en omgeving is Caffé New York het huismerk van de meeste horeca-gelegenheden. Dus mocht je er een keer in de buurt zijn, ga dan beslist ergens een espresso of cappuccino drinken.

Ook vandaag nog vind je in Montecatini Terme aan de Corso Roma het oorspronkelijke café ‘Caffé New York’ waar het ooit is begonnen. En je kunt hier overigens nog steeds een fantastische espresso en cappuccino drinken.

Op de website van Caffé New York vind je meer informatie.

Geniet van échte Italiaanse koffie en ga thuis ook Caffé New York gebruiken!

Kijk gerust eens rond in de Shop en probeer deze koffie uit. Je zult versteld staan!
Als je op werkdagen vóór 17.00 uur bestelt, kun je de volgende dag al van je koffie genieten.

Vind je deze informatie over Caffé New York interessant? Deel het gerust en maak er ook anderen blij mee!