Wat maakt Caffè Bonini koffie zo interessant voor de koffieliefhebbers?

Sinds november 2017 is het assortiment van KoffieKwaliteit.nl flink uitgebreid. Dat komt omdat ik importeur van Caffè Bonini koffie in Nederland ben geworden. Daar gaan de liefhebbers van koffiebonen, gemalen koffie, Nespressocups en DolceGusto cups absoluut blij van worden.

Caffe Bonini koffiebonen en koffiecups voor Nespresso en Dolce Gusto koffiemachines

Eerlijk gezegd ben ik er best wel een beetje trots op ben dat ik importeur ben geworden van Caffè Bonini. Caffè Bonini koffie is nu nog niet bekend in Nederland maar wel al wereldberoemd in Italië!

En als je succesvol bent in Italië dan zegt dat wel iets. Want hier wordt de liefde voor lekkere eten, mooie wijnen en goede koffie iedere Italiaan met de lepel ingegoten. En als je de Italianen weet te overtuigen met je koffiebonen en koffiecups dan ben je volgens mij heel goed bezig.

Dit familiebedrijf is opgericht door Tiziano Bonini. Als ik deze pagina schrijf is het november 2017 en heeft Bonini in Italië al meer dan 160 fysieke winkels geopend die alleen maar hun eigen koffie verkopen. Hier komen iedere maand weer nieuwe vestigingen bij. Daarnaast zijn ze niet alleen actief in Europa maar zelfs tot aan Zuid-Amerika aan toe.

Daardoor hebben ze bereikt dat ze met name ontzettend succescol zijn met bonen en alternatieve cups voor Nespressomachines en Dolce Gustomachines. Er worden ongeveer 80 miljoen cupjes per maand wereldwijd verkocht!

Proefpakket koffiecups van Bonini Koffie. 9 (N)espressocupjes met een ongelofelijk lage prijs. Bestel ze, ga genieten en véél geld besparen. Niet tevreden? Direct geld terug!

Juist door op grote schaal te produceren kunnen ze een ongekend goede prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden.

Kortom een koffiebranderij die zorgvuldig, met oog voor 100% klanttevredeneheid met haar koffie assortiment niet bepaald over één nacht ijs gaat.

Wil je meer weten? Bel me gerust of stuur een contactformulier en ik laat beslist snel van me horen.

In de Shop vind je het complete assortiment bonen en koffiecups van Caffè Bonini koffie.